Problems after firmware update

Manual Updates
Firmware Updates and beta releases
New Features requested by Users
Post Reply
tomrossi
Posts: 22
Joined: Tue May 26, 2015 7:07 pm

Problems after firmware update

Post by tomrossi » Wed May 27, 2015 12:06 am

Hi
i updated my firmware to 1.096, works fine, but now the big red and blue LED are permanently ON, also BAT and UPS LED.

My I2C table isnow empty, what did i wrong?
After flashing the firmware the system told me ALL DONE.

Please give me a tip, thx
regards
Thomas
User avatar
Pimaster
Site Admin
Posts: 1615
Joined: Fri Sep 14, 2012 9:50 am

Re: Problems after firmware update

Post by Pimaster » Wed May 27, 2015 12:27 am

Hi,

What device do you have UPiS or UPS PIco ?
Please advise

BR PIM
Warmest Regards
PiM
---
Designing with Mentor Graphics PADS - www.pads.com
Please read and follow the PiForum rules
http://www.forum.pimodules.com/viewtopic.php?f=13&t=196
---
tomrossi
Posts: 22
Joined: Tue May 26, 2015 7:07 pm

Re: Problems after firmware update

Post by tomrossi » Wed May 27, 2015 10:04 am

Hi
i have a Respi B2 and UPS Pico
User avatar
Pimaster
Site Admin
Posts: 1615
Joined: Fri Sep 14, 2012 9:50 am

Re: Problems after firmware update

Post by Pimaster » Wed May 27, 2015 11:22 am

Hi,

So you need this firmware, listed below

http://www.forum.pimodules.com/viewtopi ... =205#p1663

and not this one you are used before. However as you have uploaded a bad firmware, you will need to invoke the bootloadeder by hands pressing a proper keys sequence. If you have any problem please return, and we will support you. But please do it on the PIco tree.

Warmest Regards
PiM
Warmest Regards
PiM
---
Designing with Mentor Graphics PADS - www.pads.com
Please read and follow the PiForum rules
http://www.forum.pimodules.com/viewtopic.php?f=13&t=196
---
tomrossi
Posts: 22
Joined: Tue May 26, 2015 7:07 pm

Re: Problems after firmware update

Post by tomrossi » Wed May 27, 2015 2:44 pm

Many thx
I will try and come back on the Pico tree if i have any problems
Post Reply